In 1998 besluit Marion Vermeulen, na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het bedrijf van haar vader, om samen met haar toenmalige partner een eigen bedrijf te starten. Vermeulen Poultry Service.

Vermeulen Poultry Service is gespecialiseerd in disposables en slachtbenodigdheden voor de voedselindustrie. Na zes jaar wordt het magazijn in Veenendaal te klein, dus vindt er in 2004 een verhuizing plaats naar Ede.

Na 13 jaar op de Stompekamperweg te zijn gehuisvest, wordt ook deze plek te klein en vindt er in 2017 nogmaals een verhuizing plaats nu op het industrie terrein “Frankeneng” dichtbij de op- en afrit van de A12/A30.

Dat is ook het moment dat de partner een andere weg in slaat, en Marion het bedrijf alleen voortzet.

De naam Vermeulen Poultry Service verandert in Vermeulenps: Vermeulenmedisch , Vermeulenindustrie en Vermeulenfood.

Inmiddels richten wij ons allang niet meer alleen op de voedselindustrie, maar kunt u bij ons terecht voor een totaal pakket op het gebied van persoonlijke bescherming, Vikan materialen, (biologisch afbreekbare)handschoenen, (bescherm)kleding, klompen, desinfecteermiddelen, tandenborstels, mondkapjes messen, zeep, poetspapier en dispensers etc..

Vermeulen PS heeft als doelstelling de klanten optimaal te begeleiden, zodat beide partijen tot het juiste resultaat komen. Om dit te bereiken richten wij ons op specialisatie, op bewaking van kwaliteit en op voortdurende vernieuwing en verbreding van ons productenpakket.

Vermeulen PS wil haar klanten optimaal bedienen. Wij bieden een ruim assortiment aan artikelen en hebben oog voor kwaliteit en vernieuwing. Zoekt u iets speciaals, dan zoeken wij graag met u mee naar een maatwerkoplossing.

MENU